Hakkâri Teknokent Koleji eğitime hazır!

Hakkâri Teknokent Koleji eğitime hazır!

2018 2019 Eğitim Öğretim sezonuna merhaba diyecek olan Hakkari Teknokent Koleji’ne kayıt yaptıracak olan öğrenciler temel lise eğitiminin yanında dört yıl boyunca ücretsiz olarak üniversiteye de hazırlanacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Teknokent Koleji Müdürü Levent DUMAN,  uzun bir hazırlık döneminin ardından Teknokent Koleji’nin 2018 2019 Eğitim Öğretim sezonuna hazır olduğunu söyledi.

Yeni eğitim sezonunda okullarına kayıt yaptıracak öğrencilerin eğitim ücretinin tamamının devlet tarafından karşılacağına vurgu yapan DUMAN, velilerin bir eğitim sezonu için sadece öğrencilerinin kaynak ve kıyafet ücretini ödeyeceğini belirtti. .

'Teknokent Koleji’nde okuma fırsatı elde eden öğrenciler 9. sınıftan itibaren üniversiteye hazırlık programından yararlanma imkanına kavuşacaktır' diyen Müdür Levent DUMAN aynı zamanda öğrenciler dört yıl ücretsiz olarak Fen ve Anadolu Teknik Programı ile sayısal eşit ağırlık ve sözel alanlarında eğitim görme şansı bulacağını kaydetti. 

Hakkari Teknokent Koleji’nde 28 derslikte eğitim vereceklerinin altını çizen Müdür Levent DUMAN HAKKARİ TEKNOKENT KOLEJİ’nin bölge şartlarında en iyi donanıma sahip özel okul olduğuna dikkat çekti.

Müdür Levent DUMAN yeni eğitim öğretim sezonuna hazır olduklarını belirterek okulla ilgili şu bilgileri verdi: "Okulumuz, 1300 metrekare Bahçe Alanı, Kapalı Spor Salonu, Tam donanımlı Laboratuvarlar, Görsel Sanat ve Müzik Atölyesi, Kitap Kafe ve Kütüphane, Zeka ve Akıl Oyunları Odası, Sergi Odası ve Konferans Salonu, Seminer Odası, Cep Sineması ve Tiyatro Odası,  Spor ve Yaşam Alanı, Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler,  Servis Hizmeti ve Okul Güvenliği  imkanlarıyla öğrencilerimizi hayata hazırlama fırsatı sunuyor.” 

Sınırlı kontenjanı olan Teknokent Koleji’nin erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için en kısa zamanda kayıt irtibat bürosuna başvurmayı unutmayın!!! 

Adres: Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Kavşağı No: 96 

GSM: 0542 4333235

1-660.jpg04-094.jpg01-155.jpg03-100.jpg

02-114.jpg4-421.jpg

2-613.jpg3-502.jpg