Hakkari Sümbül Engelli takımından büyük başarı

Hakkari Sümbül Engelli takımından büyük başarı

Hakkari Sümbül Engelliler Spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı deplasmanda Urfa Engelliler Basketbol takımı ile oynadığı maçtan 91-10’luk farklı bir skorla galip döndü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde Bölgesel Lig D gurubunda mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü 2.hafta 2 puan alarak sıralamada ilk üçe yerleşti.

Geçen sezon Antalya'da gerçekleştirilen terfi müsabakalarına katılmayı hak kazanan Sümbül Engelliler Basketbol takımı bu yılda da gözünü Play-Off’a dikti.

Kulüp başkanı İlhan Ertuş, 2016-2017 Sezonunda Antalya’da katıldıkları Play-Off müsabakaları sonucunda 7. Sırada tamamladıklarını bundan dolayı 2017-2018 sezonu için Federasyon tarafından Takımın 2. Lige davet edildiğini ancak takımın hazırlıksız olmasından dolayı bu yılda bölgesel ligte devam etme kararı aldığını ifade etti.

Eruş, kulübe maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yetkililere ve sponsor firmaya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.