Hakkari Spor Şampiyonluk Yolunda

Hakkari Spor Şampiyonluk Yolunda

Hakkari Amatör mücadele eden Hakkari Spor Şemdinli Sporu deplasmanda 3 - 1 galip gelerek önemli şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Amatör Futbol Ligi'nde mücadele Hakkari Spor ligin 9 haftasın da karşılaştığı Şemdinlispor'u deplasmanda 3-1 yenerek şanpiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı atlattı.

Hakkari amatör futbol liginde mücadele Hakkari  Spor ligin 9 hafta karşılaşması için zorlu  Şemdinli deplasmanına gitti. Şampiyonluk Yolunda en zor karşılaşma olan müsabakadan Hakkari Spor 3-1 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı atlattı.

Teknik direktör Necmi Güldal '' Ligin ikinci ve üçüncüsü olarak karşılaştik. Kaybeden lige havlu atacaktı. Futbolun tüm gereklerini sahada  en iyi şekilde yerine getirip galip gelmesini bildik. Rakibimiz Sportif faaliyetler bu deplasmanda biliyorsunuz haksız bir golle galip gelmişti. Biz ise takım olarak iyi mücadele edip emeğinizin sonucu güzel anlamlı bir galibiyet aldık. Tüm futbolcularımı kutluyorum.

Hakkari amatör futbol liginin şampiyonunu belirliyecek kıyasıya çekişmeli ve büyük heyecan dolu geçen müsabakaları Hakkari Objektif Haber olarak an ve an takip edip sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

21-005.jpg

1-20190218093725.jpg2-912.jpg3-709.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.