Hakkari sokakları çamurdan geçilmiyor

Hakkari sokakları çamurdan geçilmiyor

Hakkari'nin merkeze bağlı Keklikpınar Mahallesi'nin sokaklarında çamurlar akıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin merkeze bağlı Keklikpınar Mahallesinde, patlak olan logarlardan akan pis sular tepkiye neden oldu. Altyapı sorunu yaşayan Keklikpınar Mahallesi sakinleri mahallelerinde akan bu lağımların bir an önce temizlenmesini istiyor.

Keklikpınar Mahallesi'nin neredeyse bütün sokaklarına yayılan lağım ve çamur vatandaşa zor anlar yaşatıyor.

Neredeyse evlerine kadar giren çamuru temizlemek isteyen mahalle sakinleri akan lağım ve çamuru elleriyle evlerine girmesini önlediklerini ifade ettiler.

Keklikpınar Mahallesi sakinlerinden Lokman Gül isimli vatandaş: ''Evlerimizden çıkamıyoruz her taraftan lağım ve çamur akıyor. Yetkililere sesleniyoruz lütfen gereken yapılsın. Sokaklardan akan lağımların evlere sızmasını engellemek isteyen mahalleli çare bulamayınca elleriyle akan lağım ve çamurları engellemeye çalıştılar. Başta sayın valimiz olmak üzere bütün yetkililere sesleniyoruz lütfen bir an önce bu altyapı sorunu çözülsün Hakkari'nin yolları yapılsın biz de diğer şehirlerde yaşayan insanlar gibi yaşayalım.'' şeklinde konuştu.

Bir başka mahalle sakini olan ve adını vermek istemeyen bir kadın vatandaş: ''Çocuklarımız bu pislik içinde hastalanacak resmen mikrop akıyor sokaklardan belediye yetkililerine sesleniyoruz lütfen bir an önce bir çözüm bulunsun. Ne sularımız doğru düzgün akıyor ne altyapı doğru düzgün işliyor. Bir an önce bu sorunların çözülmesini istiyoruz.''şeklinde konuştu.

unnamed-029.jpgunnamed-(2)-055.jpgunnamed-(1)-069.jpgunnamed-(3)-040.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum