‘Hakkari Sofrasında’ ‘mumbar’ kuyruğu

‘Hakkari Sofrasında’ ‘mumbar’ kuyruğu

Bir süre önce Hakkari’nin Altay Caddesi üzerinde hizmete açılan 'Hakkari Sofrası' özel yemekleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Altay Caddesi üzerinde hizmet veren 'Hakkari Sofrası' deneyimli ustaların himayesinde ev sıcaklığı tadında yaptığı yöresel yemekler ile Hakkarililerin takdirini toplamaya devam ediyor. 
Herkese hitap eden yemek çeşitleri, ızgara çeşitleri, sulu yemekler, yöresel yemek çeşitlerinin yapıldığı 'Hakkari Sofrası' ağzının tadını bilenlerin uğrak adresi oldu. 

Müşterilerinin kendini evinde hissettiği bir ortamda öğle ve akşam yemekleri çıkartılan ‘Hakkari Sofrasında’ self servisle hizmet yapılırken, ev ve işyerlerinden sipariş alınıyor. 

İşletme sahibi İsmail Adıyaman, Hakkari Sofrasına uğrayanların en çok tercih ettikleri yemeklerin başında haftanın belirli günlerinde çıkarttıkları Mumbar, doğaba ve diğer yöresel yemekler olduğunu söyledi.  

‘Hakkari Sofrasının’ deneyimli ustası Kazım Adıyaman ise ”Hakkari Sofrası olarak ev sıcaklığında Hakkari’nin tüm yöresel yemeklerini çıkartıyoruz bütün halkımızı davet ediyoruz. Herkese afiyet olsun” dedi.  

ADRES: Bulak Mahallesi Altay Caddesi PTT Kargo Yanı Boyner Apartman Zemin Kat/Hakkari

İLETİŞİM: 0549 548 1626- 0438 211 2424

1-170.jpg2-152.jpg3-108.jpg

1-174.jpg4-090.jpg6-049.jpg7-031.jpg9-016.jpg8-029.jpg

5-058.jpg10-026.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.