Hakkar'de lezzetin değişmeyen adresi

Hakkar'de lezzetin değişmeyen adresi

Yöresel yemek ve ızgara çeşitlerinin vazgeçilmez adresi olan Hakkâri Sofrası kış mevsimi ile birlikte her perşembe mumbar çıkartacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Lezzetli yemek emek ister. Deneyimli ustaların gözetiminde hazırlanan eşsiz lezzetli yöresel yemekler ve ızgara çeşitleri ile hizmet veren Hakkari Sofrası damak tadında Hakkari’nin en iyisi olma yolunda iddiasını sürdürüyor. 

Geniş ve modern mekanı ile sizleri ailenizle birlikte ağırlayan, hijyenik ortamı ile günün 24 saati denetime açık olan Hakkari Sofrası, kış mevsimi ile birlikte yöresel yemek menüsünü zenginleştirdi. 

Izgara çeşitleri, sulu yemekler, yöresel yemek, salata ve cacıkları ile ağzının tadını arayanların uğrak adresi olan Hakkari Sofrasında bundan sonra her perşembe günü mumbar da çıkacak.

Hakkari Sofrası dileyen müşterileri için ise ev ve işyerlerine servis yapılıyor. 

ADRES: Bulak Mahallesi Altay Caddesi PTT Kargo Yanı Boyner Apartman Zemin Kat/Hakkari

ALO PAKET: 0438 211 24 24

2-628.jpg1-678.jpg3-513.jpg4-426.jpg

8-109.jpg

1-876.jpg2-797.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.