Hakkari, Şırnak, Yüksekova, Cizre, İdil ve Silopi için Doğal Gaz Dağıtım ihalesi!

Hakkari, Şırnak, Yüksekova, Cizre, İdil ve Silopi için Doğal Gaz Dağıtım ihalesi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Hakkari ve Şırnak için doğalgaz dağıtım lisansı ihalelerine çıkılacağı duyuruldu.

EPDK'nın internet sitesinde yer alan ilana göre, Hakkari'nin Merkez ve Yüksekova, Şırnak'ın Merkez, Cizre, İdil ve Silopi ilçelerini kapsayan doğalgaz dağıtım bölgesi ile Artvin doğalgaz dağıtım bölgesi için 2 ayrı ihaleye çıkılacak.

Buna göre, "Hakkari, Şırnak, Yüksekova, Cizre, İdil ve Silopi Doğal Gaz Dağıtım Lisansı İhalesi" ile "Artvin Doğal Gaz Dağıtım Lisansı İhalesi" kapalı zarf usulü ile teklif alma ve açık eksiltme şeklinde yapılacak.

İhaleler sonrası verilecek şehir içi doğalgaz dağıtım lisansları, yürürlük tarihlerinden itibaren lisans hükümleri dahilinde 30 yıl geçerli olacak.

Katılım için EPDK'dan yeterlilik alınması gereken ihalelere ilgili şirketler, ilgilendikleri ihale için EPDK tarafından istenen belgeleri eksiksiz olarak 27 Şubat mesai bitimine kadar Kuruma elden teslim edecekler. Söz konusu ihalelere postayla yapılan başvurular ve zamanında teslim edilmeyen dosyalar değerlendirmeye alınmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum