Hakkari Rengarenk ışıklandırılıyor

Hakkari Rengarenk ışıklandırılıyor

Hakkari Belediyesinin “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında şehirde başlatmış olduğu kent aydınlatma çalışmaları ile geceleri ışıl ışıl bir görüntü kazanan caddeler kente faklı bir hava kattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesinin kentte başlattığı ‘estetik-dekoratif kent aydınlatma’ projesi çarşı merkezi Bulvar Caddesi üzerinde devam ederken, ışıklandırma uygulama çalışmaları bir diğeri Bulak, Gazi ve Yeni Mahalle ana yol güzergahında tamamlandı. Üç mahallenin yaklaşık 500 metrelik ana yol güzergahında yaptırılan aydınlatma uygulamaları kente konfor, güven ve renk kattı.

EPCİM: “HAKKARİ’MİZ DAHA PRESTİJLİ BİR ŞEHRE DÖNÜŞÜYOR”

Hakkari’nin üst yapı yönünden bir değişim süreci içerisinde olduğunu belirten Belediye Başkan vekili Cüneyt Epcim, "Hakkari’de ışıklandırma çalışmalarına her geçen gün yenilerinin eklenmesiyle artmaya devam ediyor. Bu çalışmalarımız ile Hakkari’miz daha prestijli bir şehre dönüşüyor. Hakkari’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

30376786-3f86-4490-acf0-cab1ea9f9e2c.jpg811ee7c8-7292-4e6b-8e7c-5d9a85e68391.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.