Hakkari Rafting Takımı Vali Toprak'ı ziyaret etti

Hakkari Rafting Takımı Vali Toprak'ı ziyaret etti

Hakkâri Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Hacı Tansu ve Rafting Takımı sporcuları Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cüneyit Orhan Toprak, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Rafting Federasyonu tarafından değişik tarihlerde Tunceli ve Van’ın Çatak İlçesinde düzenlenen R4 Rafting Türkiye Şampiyonası ikinci ve üçüncü ayak müsabakalarına katılarak Türkiye üçüncüsü olan sporcuları tebrik ederek başarılarını devamını diledi.
 
Sporcularla bir süre sohbet eden Vali Toprak, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini ve imkânlar nispetinde kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.
 
Kulüp olarak yaptıkları faaliyetler hakkında Vali Toprak'a bilgi veren Hacı Tansu ise katıldıkları Rafting Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olduklarını ve müsabakalarda en centilmen takım ödülüne de layık görüldüklerini belirtti.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.