Hakkari polisi, öğrencilerle halı saha maçı yaptı

Hakkari polisi, öğrencilerle halı saha maçı yaptı

Hakkari’de polis, “Ön Yargılara Çalım At” etkinliği kapsamında öğrencilerle halı sahada futbol aynadı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince organize edilen “Ön Yargılara Çalım At” etkinliği kapsamında öğrenci, öğretmen ve polislerden oluşan karma takımlar halı saha maçı yaptı.

Hakkâri il Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nce "Ön Yargılara çalım at" projesi kapsamında düzenlenen maçta polislerle Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)  öğrencileri kıyasıya mücadele etti. 

Bu tür sosyal etkinlerinin devamını isteyen öğrenciler ise, Biz polis ağabeylerle gerçekten  çok iyi bir maç oynuyoruz. Hakkâri’deki Bütün öğrencileri böyle mutlu görmek istiyoruz. Unutmayın ki devlet her zaman bizim yanımızda komiserimize ve polis ekiplerine böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyoruz’ dedi.

0f1b8d98-9994-4787-ab4c-62a22082e947.jpg

2-223.jpg3-171.jpgdsc_0058.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.