Hakkari Özel Harekat Polisinden Kadın Futbolculara Destek

Hakkari Özel Harekat Polisinden Kadın Futbolculara Destek

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden Hakkarigücüne 4 bin tl destekte bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı Kıymet Kurt ve antrenör Cemile Timur ve futbolcular, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Şaban Bayarı makamında ziyaret etti.

Sporcularla bir süre sohbet eden Müdür Bayar,  Hakkarigücü Kadın Futbol Takımına 4 bin TL katkıda bulundu. Sporculara ikramlarda bulunarak bir süre sohbet eden Müdür Bayar, Hakkari’nin tanıtılmasına da vesile olan kadın takımına yeni maçlarında başarılar diliyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Liginde mücadele eden Hakkarigücü Kadın Futbol Takımını dün kendi sahasında ALG Sporu 3-2 mağlup etmişti.

2-677.jpg4-452.jpg5-310.jpg6-220.jpg

img_4704.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.