Hakkari Öz Simit Sarayı aşure dağıttı

Hakkari Öz Simit Sarayı aşure dağıttı

Hakkari Öz Simit Sarayı Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında yaklaşık bin kişiye aşure dağıttı.

HAKKARİ OBJEKİF HABER

Hakkari’nin en büyük pastanelerinden biri olan Hakkari Öz Simit Sarayı Muharrem ayı nedeniyle kentin Bulvar Caddesi üzerindeki Kaya Plaza önünde vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure dağıtımı sonrasında vatandaşlar, bu anlamlı günde dağıtılan aşureler ve yapılan hizmetlerden dolayı Öz Simit Sarayı sahipleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

İşyeri çalışanları Hicri yılın (hicri takvimin) ilk ayı olan Muharrem ayı Peygamberimiz (s.a.v) tarafından Şehrullah (Allahın Ayı) olarak tanımlanmış, Cenabı Allahın ilahi bereket ve feyzinin, Rabbani ihsan ve kereminin bol bol müminlere ihsan edildiği mübarek bir ay olduğunu bu mübarek ayda hizmetin en iyisine layık olan Hakkarili vatandaşlara aşure dağıttıklarını ifade ettiler.

1-669.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.