Hakkari Onur dijital fotoğrafçılık hizmete açıldı

Hakkari Onur dijital fotoğrafçılık hizmete açıldı

Hakkari’de 4 kişinin istihdam edildiği “Onur dijital fotoğrafçılık” adı altındaki işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Altay Caddesi Sümbül Otel altı No: 1’de hizmete açılan işyerinin açılışını Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari Durankaya beldesi eski belediye başkanı Fatih Keskin, İşadamı Sinan Ümit tarafından yapıldı.

Hakkari’de yeni iş yerlerinin açılması sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Taş, işsizliğin her geçen gün arttığı Hakkari’de yeni iş yerleri açılışlarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Huzur ve güven içinde olan Hakkari’ye batıdaki iş adamlarının da gelip yatırım yapmaları çağrısında bulunan Başkan Taş, yeni açılan iş yerleri sayesinde işsizliğinde bir nebzede olsa önlenebileceğini söyledi.

Hakkari’de “Onur dijital fotoğrafçılık” adı altındaki iş yeri sahibi Savaş Gezer ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, herkesi yeni iş yerlerine beklediklerini belirtti.

1-20190807232324.jpg2-20190807232324.jpg3-978.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.