Hakkari Odalar Birliği başkanlığına Tekin seçildi

Hakkari Odalar Birliği başkanlığına Tekin seçildi

​Hakkari Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (HESOB) 10. olağan genel kurulu yapıldı. Tek lise il girilen seçimlerde HESOB’un Muharrem Tekin seçildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HESOB’un genel kurul Hakkari, Şemdinli ve Yüksekova’da birliğe bağlı 5 odanın üyelerinin katılımı ile Ticaret İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli esnaf ve sanatkarlar odaları ile şoförler ve otomobilciler oda başkan ve delegelerin katıldığı genel kurulda, divan başkanlığına Hakkari; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan’ın getirildi.

Genel kurulda söz alan eski Hakkari Esnaf Odaları birliği Başkanı İrfan Sarı, Hakkari ve ilçelerindeki esnafın durumuna dikkat çekerek, esnafların büyük zorluklar içerisinde ayakta durmaya çalıştığını söyledi.

Milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa ettiğini anlatan Sarı, yıllarca birlikte çalıştığı esnaflara veda ederek görevi süresince kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Sarı’nın konuşmasının ardından faaliyet raporunun okunması ile devam eden kongrede seçime geçildi.

Tek listeyle yapılan seçim sonucunda Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin aynı zamanda birlik başkanlığına seçildi.

Tekin, yaptığı kısa açıklamada, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.

‘Ben değil biz anlayışıyla yola çıktık’ diyen Tekin, Hakkari esnaf ve sanatkarlarına daha iyi hizmet vermeye ve sorunların çözümü noktasında gereken gayreti göstermeye çalışacaklarını söyledi.

Kongrenin ardından HESOB üyeleri yeni başkan Muharrem Tekin’i tebrik ettiler.

4-303.jpg3-354.jpg1-464.jpg2-434.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.