Hakkâri Objektif Haberden merhabalar

Ben Gazeteci-Yazar Kazım Özatak. Hakkâriliyim, burada doğdum büyüdüm okudum. Bundan sonra kısmetse Hakkâri Objektif Haberde sizlerleyim. Günlük ve ya haftalık makale ve köşe yazılarımla sizlerle olacağım. Hem yerel hem de dünyadan haberler, gündem, siyaset, iç ve dış politika, ekonomi, eğitim, teknoloji vb. Konulardaki makalelerimi buradan sizlere ulaştıracağım.

Kazım Özatak kimdir? 1988 de Hakkâri’de Durankaya Beldesinde doğdum, ilk okulu Durankaya Beldesindeki Zeve ilk okulunda, orta öğrenimimi ise Hakkâri Cumhuriyet ilk okulunda liseyi de Hakkâri Atatürk lisesinde okudum. Daha sonra Malatya İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden 2012 yılında mezun oldum. Aynı yıl İstanbul’da özel bir basın kuruluşunda Gazetecilik eğitimi aldım ve kısa bir çalışma hayatımdan sonra kendi isteğimle ayrıldım. Daha sonra özel eğitim kurumlarında öğretmenlik, eğitim danışmanlığı ve yöneticilik gibi görevlerde bulundum. Halen çeşitli medya kuruluşlarında günlük, haftalık yazılar yazmaktayım. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal  Bilimler Enstitüsü Tarih Bölümü Yakın Çağ Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans eğitimine de devam etmekteyim.

2019 ‘da Çıra yayın grubu bünyesindeki Bengisu yayınlarından çıkan “Hayatın iç yüzüne yansıyan anlar” adlı bir öykü kitabım vardır. Aynı zamanda çocuk edebiyatıyla da ilgileniyorum ve araştırma inceleme, tarih öykü ve roman çalışmalarım da devam etmektedir.

Yakında yazılarımla buluşmak dileğiyle..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum