Hakkari Objektif Haber'den gazetecilere duyuru

Hakkari Objektif Haber'den gazetecilere duyuru

Hakkari Objektif Haber, Avrupa Birliği desteği ile Gazeteciler Cemiyeti'nce yürütülen proje kapsamında sizden gelen haberleri yayınlayacak. Detaylar için tıklayın.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bu Proje Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir.

Avrupa Birliği’nin desteğiyle Gazeteciler Cemiyeti’nce yürütülen Demokrasi için Medya, Medya için Demokrasi” projesi kapsamında, telif desteği başlıyor.

İşsiz ve serbest çalışan gazetecilerin, gazetecilik çalışmalarını teşvik etmeyi hedefleyen destek ile özgün içerikli, görüntülü ve fotoğraflı haberleriniz ile başvurabilirsiniz.

Yayın kurulunca belirlenen ölçütlere göre, yayınlanması uygun bulunan eserlere, görüntülü haber için 400 TL, fotoğraflı haber için 275 TL telif ücreti ödenecektir.

Daha önce gazetecilik mesleğini icra etmiş ve başvuru döneminde bir medya kurum ve kuruluşuna sürekli basın iş sözleşmesi ile bağlı olmayanlar ile genç gazeteciler öncelikli olmak üzere, serbest çalışan gazeteciler programdan faydalanabilecektir.

Sizden gelen eserler, Hakkâri Objektif Haber internet sitesinde yayınlanacaktır.

Üretilen içeriklerden doğacak hukuki ve maddi sorumluluk eser sahibine aittir.

Eserin yayın hakkı, telif haklarına uygun olarak Gazeteciler Cemiyeti ve Hakkâri Objektif Habere ait olacaktır.

HAKKÂRİ’ DEN GÖNDERİLECEK HABERLERE ÖNCELİK TANINACAK;

Gazeteciler, haberlerini [email protected] adresine gönderebilirler. Hakkari ve ilçeleri başta olmak üzere emek ve toplumsal cinsiyet eşitliği haberlerine öncelik verilecektir.

Başvuru Süreci :

Başvurular; 03.05.2021 tarihinden başlayarak, 01.01.2022 tarihine dek sürecektir. Başvurular [email protected] adresine iletilecektir.

Yayın Kurulu’nun yayınlanmaya uygun bulduğu eserlerin başvuru sahipleri ile sözleşme yapılarak, yayın tarihinden sonra belirtilen Telif Desteği banka hesabına aktarılacaktır.

TELİFLİ HABER Başvuru Formu

basvuru.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.