Hakkari Muhtarlar Derneğinden saldırıya kınama

Hakkari Muhtarlar Derneğinden saldırıya kınama

Hakkari Muhtarlar derneği, Suriye'nin İdlib kentinde 33 askerin şehit olduğu saldırıyı kınayarak, birlik beraberlik mesajı verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısı nedeniyle Birlik ve beraberlik mesajı veren Hakkari Muhtarlar Derneği, şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Yazılı bir açıklama yapan Muhtarlar Derneği açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 "Suriye'de güvenlik güçlerimize yönelik yapılan saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Devletimizin bekası uğruna her türlü tehdide karşı gereken cevabı ve mücadeleyi kararlılıkla vereceğine olan inancımız tamdır.  İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara karşı yekvücut olup, ülkemize yapılan bu alçak saldırılarla bizleri parçalamaya çalışan şer odaklarına karşı net ve somut adımlar atılması elzemdir. Emperyalist güçlere karşı yekvücut olup, dosta düşmana karşı ülkemizin bekası için birlik ve beraberliğimizi gösterme günüdür. Bu noktada her bir vatan evladı, kanının son damlasına kadar üzerine düşeni yaparken şanlı ecdadımızın, aziz şehitlerimizin hatırasından güç alacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.