Hakkari Muhtarlar Derneği sokak köpeklerini unutmadı

Hakkari Muhtarlar Derneği sokak köpeklerini unutmadı

Hakkari Objektif Haber’de yayınlanan ‘Hakkari’deki sokak köpekleri yaşam mücadelesi veriyor’’ haberinden sonra Hakkari Muhtarlar derneği yönetim kurulu üyeleri harekete geçti. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÖZEL

Hakkari Muhtarlar derneği yönetim kurulu, yoğun kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yüksek enerjili mama dağıttı.

Hakkari’de birkaç haftadır etkisini sürdüren yoğun kar yağışı sokakta yaşamını sürdüren hayvanları olumsuz etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için Hakkari muhtarlar derneği başkanı, Ferdi Aksaç, ve yönetim kurulu üyeleri, Kemal Erol, Abdullah Kahraman ve Yıldırım Yılmaz kent merkezinin değişik noktalarına mama bıraktı.

"İstanbul'dan Hakkari’ye Umut Taşındı"

Hayırsever Muhtar ve Dernek Başkanı Ferdi Aksaç, sokak hayvanlarının aç kalmaması ve hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. 

İstanbul'dan hayırseverlerin gönderdiği 300 kilogram özel mamayı dağıttıklarını belirten Başkam Aksaç, "Kış; memleketimizde ağır geçiyor. Girişimlerimiz sonucu İstanbulda yaşayan  bir iş insanın gönderdiği 300 kilogram özel mamayı kış ayları dolayısı ile aç kalan sokak hayvanlarına dağıtık. Onların da bu hayatın bir parçası olduğunu unutmamamız gerekiyor. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Halkımızın da bu konu üzerinde hassasiyet göstermelerini ve desteklerini bekliyoruz" dedi.

01-210.jpg1-20200213114734.jpgimg_2998.jpg

1-20200213115315.jpg2-20200213115315.jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum