Hakkari Müftülüğü İŞKUR kuraları yarın çekilecek

Hakkari Müftülüğü İŞKUR kuraları yarın çekilecek

İŞKUR aracılığı ile Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Hakkari Müftülüğünde çalıştırılacak olanların kuraları yarın çekilecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İŞKUR aracılığıyla Hakkari Müftülüğü bünyesinde istihdam edilecek olan 100 kişi için yarın noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

İŞKUR İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre kent merkezi ve köylerdeki camilerde görevlendirilecek 100 kişi için yarın saat 08:30'da H. Sait Camisi Toplantı salonunda kura çekimi yapılacak.

Noter huzurunda çekilecek olan ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile Müftülük yetkililerin de hazır bulunacağı kura çekimine dileyen başvuru sahipleri de katılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum