Hakkari Milli Eğitim Müdürü Durgun'a veda!

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Durgun'a veda!

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, tayini çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun'nun onuruna veda yemeği verdi.

Polisevi’nde verilen yemeğe Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epçim, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve bazı kurum müdürleri katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Vali Cüneyit Orhan Toprak, tayini çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun'un Hakkari’ye çok emekleri olduğunu belirterek, "İnşaatların ve okulların takibi, öğretmenlerimizin denetimi gözetimi, Yüksekova İlçemizin yeniden onarılması gibi ciddi çalışmalarda çok ciddi emeği oldu. Tamamen kendi kurumuna hakim bir şekilde iyi bir görev icra etti. Onun için hem Hakkari halkı adına hem kendi adımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 
Daha sonra Valimiz  Toprak, Hakkâri’de yaptığı hizmetler anısına İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’a plâket ve yöreye ait el dokuması kilim hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.