Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,; Değişim, "Ben" değil "Biz" diyenlerle başlar. 

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,; Değişim, "Ben" değil "Biz" diyenlerle başlar. 

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Sezonun birinci dönem değerlendirme toplantısında il, ilçe şube müdürleri ve okul müdürleri ile bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2020 - 2021 Eğitim Öğretim sezonu birinci yarıyıl değerlendirme toplantısı Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Anadolu İHL Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü  Bilal Gür başkanlığında düzenlenen toplantıya, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahraman, İl- İlçe Şube Müdürleri ve Okul/Kurum Müdürleri katıldı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, 2020 -2021 Eğitim-Öğretim yılının birinci sezonun sona erdiğini belirterek, "Koronavirüs salgını nedeniyle hassas geçen sezonun uzaktan eğitim sürecini yakından takip ettiğimde ve yürütülen bütün çalışmaları değerlendirdiğimizde, Yüksekova İlçemizde salgın döneminde eğitim camiamızın güzel işlere imza attıklarını hep beraber müşahede ettik. Her zaman amacımız, ilimizdeki eğitimin başarısı, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha kaliteli yetiştirilmesi ki bu bizim asli görevimizdir. Bu süreçte önceliğimizin uzaktan eğitimle ilgili erişim engeli yaşayan öğrencilerin sıkıntılarının giderilmesiydi. Bakanlığımızın destekleri ve Sayın Valimizin: “eğitim birinci önceliğimizdir.” diyerek eğitime verdiği önemle ve siz okul müdürlerimizin çabası, planlaması ve en önemlisi de öğretmenlerimizin fedakarca gayretleriyle bu işin üstesinden geldiğimize ve geleceğimize inanıyorum" dedi.

'Eğitimde değişim, "ben" değil, "biz" diyenlerle başlar' diyn Gür, "İlimizin eğitiminde de bir değişim, dönüşüm olacaksa Yüksekova’dan ve şu an burada bulunan ilçe milli eğitim müdürümüz ve ekibi, siz eğitim yöneticilerinin önderliğinde ve öğretmenlerimizin çabalarıyla olacaktır. “Her Ev Bir Okul” projesiyle hep beraber bunun startını verdik, eğitim malumunuz süreç ister, inşallah ileride bunun meyvelerini de göreceğiz. Eğitim sistemimizde, okul müdürü okulun her şeyidir. Okuldaki başarı en önce idareden başlar. Yaptığım okul ziyaretlerimde okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek okulun durumunu bire bir yerinde görme imkânım oluyor. Tüm yöneticilerimizin gayreti ile eğitim seviyesinde daha üst noktalara geleceğimize inanıyorum. Bizler de Sayın Valimizin: “eğitim birinci önceliğimdir.” sözünden hareketle eğitim camiası olarak İlimizin iyiliğine ve güzelliğine olan her şeyi birinci önceliğimize almamız lazım. Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesi çerçevesinde, yapacağımız çalışmalar ve uygulamalar ile eğitimi daha iyi seviyelere getirme hedefimizi sürekli canlı tutmalıyız." ifadelerini kullandı.

Müdür Gür, TÜBİTAK, projeleri, öğrencilerin dönem sonu itibarıyla kazanımlarının takibinin yapılması ve dönem sonu iş- işlemleri hakkındaki gündem maddelerinin istişare edildiği toplantının sonunda sezonun sorunsuz bir şeklide tamamlanmasında katkılar için okul/kurum müdürlerine teşekkür etti.

2-20210121094356.jpg3-20210121094356.jpg

1-20210121094356.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum