Hakkari Milli Eğitim kuraları bugün çekilecek

Hakkari Milli Eğitim kuraları bugün çekilecek

İŞKUR aracılığı ile Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Hakkari ve Çukurca Milli Eğitim Müdürlüklerinde çalıştırılacak olanların kuraları bugün çekilecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İŞKUR aracılığıyla Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek olanların kuraları bugün çekiliyor. 

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada temizlik görevi sıfatı ile işe alınacak olanların kuralarının bugün saat 14:00’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda çekileceği belirtildi.

Açıklamada, noter huzurunda çekilecek olan ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerin de hazır bulunacağı kura çekimine dileyen başvuru sahibinin de katılabileceği bilgisine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum