Hakkari Meydan Medresesi Fotoğrafçıları ağırladı

Hakkari Meydan Medresesi Fotoğrafçıları ağırladı

​Hakkari Üniversitesi fotoğrafçılık kursu öğrencileri Meydan Medresesinde fotoğraf tekniklerini çalıştılar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü (HÜSEM) bünyesinde açılan kurslar kapsamında, fotoğrafçılık kursu devam ediyor.

H.Ü Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HÜSEM) bünyesinde açılan fotoğrafçılık kursu öğrencileri, Hakkari şehir merkezi Medrese mahallesinde bulunan tarihi Meydan Medresesini ziyaret ettiler. Tarihi Medreseyi gezip fotoğraflayan öğrenciler, fotoğrafçılığın çeşitli tekniklerini uygulama şansı buldular.

Hakkari de yeni fotoğrafçıların yetişmesi yolunda çalışmalarını sürdüren ilimizin tanınmış fotoğrafçısı Hacı TANSU eğitmenliğinde, kursiyerler tarihi mekanı gezme ve tanıma yanında fotoğrafçılığın detaylarınıda uyguladılar.

Hakkari Üniversitesi  Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü her alanda kurslar açmaya devam ediyor. Çeşitli akademik ve mesleki alanlarda kurslar açıp gelecek nesillerin yetişmesinde ve akademik alanlarda gençlere öncülük yapıyor. Mesleki kursları ile çeşitli yaş gruplarına imkan sağlıyor. Bu kapsamda HÜSEM bünyesinde yürütülen fotoğrafçılık kursu öğrencileri, eğitmenleri Fotoğrafçı Hacı Tansu öncülüğünde “Meydan Medresesi”ni ziyaret ettiler.

Meydan Medresesinde yapılan çalışmayı, HÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr Muhammet DORUK yerinde inceledi. Kursiyerlerle sohbet eden Doruk, çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti.

Kurs eğitmeni Hacı Tansu, fotoğrafçılık kursumuzda doktorundan ev hanımına, mühendisten öğrencisine kadar her meslekten insanlar var. Kursiyerler üniversite bünyesinde açılan kursun ciddiyetinin farkındalar. Bizler bu sorumluluğumuzu iyi biliyor, çalışmalarımızı bu profesyonellikle sürdürmeye devam ediyoruz. Dedi.

Fotoğrafçılık kursu teorik ve pratik olamak üzere, çeşitli bölgelerde çekim teknikleri uygulanarak devam edecek.

fotogrsfcilik--kursu-haber-fot-(5).jpgfotogrsfcilik--kursu-haber-fot-(1).jpgmedrese-canon-cekimi-(61).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum