Hakkari Merkezli 10 ilde Operasyon: 12 kişi gözaltına alındı

Hakkari Merkezli 10 ilde Operasyon: 12 kişi gözaltına alındı

Hakkari merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, Hakkari, Van, Adana, Osmaniye, Trabzon, Ankara, Adıyaman, Konya, Manisa ve İstanbul'da bir çok adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi.

Operasyonda örgütün şifreli haberleşme programı "BYLOCK"u kullandıkları belirlenen, aralarında meslekten ihraç edilmiş asker, öğretmen, avukat, komiser, komiser yardımcısı ve polislerin de bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Operasyonda adreslerinde bulunamayan 4 şüphelinin arandığı öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.