Hakkari Merkez ve ilçelerinde okullar tatil edildi

Hakkari Merkez ve ilçelerinde okullar tatil edildi

Hakkari Merkez, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Meteoroloji'nin yağış uyarısının ardından dün akşam başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle bugün Hakkari merkez, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik'te eğitim ve öğretime bugün ara verildi. 

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada,"Hakkâri Valiliği İl Hıfzı Sıhha Kurulu kararıyla, olumsuz hava koşulları nedeniyle İlimiz Merkezi ve bağlı köy okullarında 09.01.2019 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarda görevli engelli ve hamile personellerde aynı tarihte idari izinli olarak sayılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi 

Öte yandan Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ve Derecik ilçeleri ile bağlı köylerinde de okulların tatil edildiği öğrenilirken, ilçe kaymakamlıklarının tatil kararına ilişkin duyuru yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum