Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi yolunda mahsur kalanlar kurtarıldı

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi yolunda mahsur kalanlar kurtarıldı

Hakkari 2800 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi yolunda mahsur kalan personeller il özel idaresi karla mücadele ekibi tarafından kurtarıldı.

Hakkari'den 15 kilometre uzaklıktaki 2800 rakamlı Merga Bütan Kayak Merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri için il özel idaresi karla mücadele ekibi harekete geçti.

Kar yağışı fırtına ve çığ tehlikesine rağmen bölgeye ulaşan il özel idaresi karla mücadele ekipleri içinde bulundukları minibüs ile yolda kalan personeli kurtararak şehre ulaştırdı.

İl özel idaresi karla mücadele ekibi kapanan onlarca köy ve mezra yolunda ise çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.