Hakkari ‘Matematik Evi’nde kayıtlar başladı

Hakkari ‘Matematik Evi’nde kayıtlar başladı

2014 yılından beri Hakkari’de faaliyet gösteren kent ‘Matematik Evi’nde 2017 -2018 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili Matematik Öğretmeni Ahmet Boyar tarafından 2014 yılında Bulvar Caddesi üzerindeki Şimşekler Apartmanı’nın üçüncü katınca açılan ‘Matematik evinde kayıtlar başladı.

Üniversite, KPSS ve ALES sınavlarına girecek olan öğrenciler ile ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine dönük özel  matematik dersi veren  'Matematik Evin'de biri 5 öğrenci diğeri ise 10 öğrenci kapasiteli  2 ayrı derslik ve birebir özel matematik dersinin verildiği tek kişilik sınıfı mevcut.

Kurduğu ‘Matematik Evinin’ Hakkari’nin sınav sonuçlarındaki başarısızlığını yenmek için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Ahmet Boyar, velilere erken kayıt fırsatından yararlanma çağrısı yaptı.

Matematik dersinin yanı sıra Türkçe, İngilizce, Kimya ve Fizik dersleri de veriliyor. 

Adres: Bulvar Caddesi Şimşekler Apartmanı Kat:3 Hakkari 
İletişim: 0532 246 51 29 - 0542 228 15 89

2-174.jpg1-193.jpg3-129.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.