Hakkari Levi’s’ten çifte bayram fırsatı

Hakkari Levi’s’ten çifte bayram fırsatı

Hakkari’de tüm özel gün ve aylarda indirim fırsatları sunan “Levi’s Giyim Mağazası” “Kurban Bayramına” özel bitiriyoruz kampanyası başlattı. Bayan ürünlerinde Yüzde 50’ye varan indirim uygulayan mağazada ketende 2 al 1 öde kampanyası başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tüm özel günlerde farklı indirim kampanyaları başlatan Levi's Giyim Mağazası “Kurban Bayram”ın da yine müşterilerinin cebine hitap edecek muhteşem bir indirim kampanyası daha başlattı. .  

Hakkari’nin Çevreyolu üzerinde bulunan Rüya Plazanın 2. katında yıllardır giyim sektöründe kaliteli hizmet veren “Levi’s Giyim Mağazası” tüm ürünlerde %40, bayan ürünlerinde %50 bayram indirimi uygularken, keten pantolonlarında 1 alana 2’incisi bizden kampanyası başlattı.  

Mağaza sahibi genç girişimci Özgür Seven, Levi’s tutkunu gençleri mağazalarına beklediklerini ifade ederek, Hakkari halkının mübarek kurban bayramını da kutladı.

1-630.jpg2-576.jpg3-473.jpg4-398.jpg

5-272.jpg6-187.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.