Hakkari Levi’s’ten bayram indirim!

Hakkari Levi’s’ten bayram indirim!

Hakkari’de tüm özel gün ve aylarda indirim fırsatları sunan Levi’s Giyim Mağazası Kurban Bayramına özel seçili ürünlerde %50’ye varan indirim başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çevreyolu üzerindeki Rüya Plazanın 2. katında yıllardır giyim sektöründe kaliteli hizmet veren Levi’s Giyim Mağazası bayrama özel tüm seçili ürünlerde %50 oranında indirime gitti.

1-003.jpg

Mağaza yetkilisi Cahit Seven, Levi’s’in yanında başka global marka olan Jack&Jones markası ürünlerini de Hakkari’ye getirdiklerini belirterek giyiminde şıklığı arayan gençleri mağazaya beklediklerini söyledi

4-004.jpg

Hakkari halkının Kurban Bayramını da kutlayan Seven, "Hakkari Levi's mağazamız yeni sezon ürünleri ve Hakkari’mize yeni getirdiğimiz bir başka global marka olan Jack&Jones yeni sezon ürünlerimiz ile bayrama özel seçili ürünlerde %50 ye varan indirimlerle halkımızın hizmetindeyiz, tüm halkımızı bekleriz” ifadelerini kullandı.

9.jpg

10.jpg

img-1939.jpg

2-004.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

3-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum