Müdür Yıldırım' dan 19 Mayıs mesajı

Müdür Yıldırım' dan 19 Mayıs mesajı

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı

Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi; "19 Mayıs 1919 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandıra Vapuru ile Samsun’a gelerek başlattığı bağımsızlık mücadelesi şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ülke gençliğine armağan ettiği bu güzel ve özel günde 2 yıl süren covid19 salgını sürecinden sonra nihayet normalleşme yaşadığımız ve tedbiri elden bırakmadan yaşayacağımız nice spor dolu günlere kavuştuğumuzun sevinci içindeyiz. Her yıl meydanlarda coşku ile kutladığımız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 103.yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Ülkemizin ve milletimizin geleceği olan sevgili gençler;

Bugün, sizin gurur gününüzdür. Bayram, sizin bayramınızdır. Şanlı tarihimizin, kahraman ecdadımızın, mazinin ve atinin, vatanın, bayrağın, millet olma bilincinin tezahür ettiği bu gün, duyma ve düşünme günüdür. Görev ve sorumlulukları anlama, geleceğe emin bir şekilde bakma günüdür. Biliyoruz ki görev ve sorumluluk bilinciyle dolup taşan gençlerimizin varlığı, ülkemizin aydınlık geleceğidir. Bunu, sizlerin azimli ve gayretli çalışmalarınızda görüyoruz.

Gördükçe mutlu oluyoruz, umut doluyoruz, gurur duyuyoruz. “Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak.” özdeyişinin ışığında bilim, teknoloji, sanat, spor ve edebiyatta başarılı bireyler olarak yetiştiğinizi gördükçe inancımız ve güvenimiz daha da artıyor.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum”

Gönüllerinizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü değerlerini beslemeniz, başarılarınızı artıracak dana nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle hepinizi sevgilerimle selamlıyor, tüm Hakkari Halkını 19 Mayıs 2022 Perşembe günü Merzan Şehir Stadı’nda düzenleyeceğimiz spor şenliğimize davet ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.