Hakkari Kızılayı'ndan görevlilere sıcak çorba ikramı

Hakkari Kızılayı'ndan görevlilere sıcak çorba ikramı

Türk Kızılayı Hakkari Şubesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında, uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev yapan emniyet, belediye çalışanları esnaf ve balıkçılara sıcak çorba ikramında bulundu. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Kızılay´ı Hakkari Şube Başkanlığı ekibi, koronavirüs tedbirleri kapsamında halk sağlığı için sokağa çıkma kısıtlaması nöbeti tutan polis ekipleri, belediye çalışanları ve bu dönemde işinin başında olan esnaflar için 100 kişilik  sıcak çorba hazırladı.

Uygulama noktaları ve kent merkezinde denetim yapan polisleri, kar temizliği yapan belediye çalışanları, esnaf ve balıkçıları tek tek gezen Kızılay' ekibi, hijyenik ortamda hazırlanan çorbayı ikram etti.

Çalışanlar, soğuk havada kendilerine yapılan ikramdan dolayı Türk Kızılay'ı ekibine teşekkür etti.

Buz gibi havada görev yapan çalışanları yalnız bırakmak istemediklerini anlatan Türk Kızılay´ı Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, "Sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların ve görevlilerin bu ayazda içlerini ısıtmak ve görevlerine katkı ve destekte bulunmaya çalıştık. Bu anlamda Kızılay olarak ihtiyaç  sahibi vatandaşlarımıza nasıl sahip çıkıyorsak bizler için görevde bulunan kamu görevlisi de bizim için değerlidir. Kızılay gönüllüleri ile birlikte koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev yapan emniyet personeli, belediye ekbi, taksici ve balıkçılara, sıcak çorba ikramında bulunduk." dedi. 

2-20210124100924.jpg3-20210124100924.jpg1-20210124100925.jpg4-20210124100925.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.