Hakkari Kızılay, Güvenlik güçlerin bayramını kutladı

Hakkari Kızılay, Güvenlik güçlerin bayramını kutladı

Türk Kızılay Hakkari Şubesi ekipleri, kentte görev yapan güvenlik güçleri ve sağlık personellerin bayramını kutlayıp şeker ve kolonya ikram ederek maske ve dezenfekten seti hediye etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER
 

Kızılay Hakkari Şubesi Recep Bozkurt ve beraberindeki gönüllü Kızılay ekibi Hakkari-Van karayolundaki Depin Polis kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçleri, sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak şeker, kolonya ikram edip, maske ve dezenfekten seti hediye ettiler.

Kızılay Hakkari Şube başkanı Recep Bozkurt, 'Türk Kızılay Hakkari Şubesi Başkanlığı olarak yorucu bir Ramazan ayı geçirdiklerini, ancak ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını giderip onların yüzünü güldürmek ve hayır dualarını almak kendileri için en büyük mutluluk ve ödül olduğunu söyledi.

Bozkurt, ”Yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürmeye çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz'' 

e05b3fce3ffc56ac08e4cfa503fa2ab3.jpge6275ec3fea520ef45b9d0dd3d1769ba.jpg68cd4e9a610a128aa3725abf9d5e1e09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.