Hakkari KESK ve DİSK'ten Barış şölenine davet

Hakkari KESK ve DİSK'ten Barış şölenine davet

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Hakkari Şubesi ile Devrimci İşçi Sendikası (DİSK) Hakkari temsilciliği 1 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan 'Barış şölenine' katılım çağrısı yaptılar.

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Hakkari Şubesi ile Devrimci İşçi Sendikası (DİSK) Genel İş Hakkari temsilciliği 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında Kent Park'ta düzenlenecek olan düzenlenecek olan 'Barış şölenine' katılım çağrısı yaptılar. 

KESK ve DİSK'ten 'Barış Şölenine Davet' başlığı ile yapılan yazılı açıklamada, 

‘’Barıştan yanadır bütün çocuklar,
Nice çığlık emmişlerdir, nice korku gezmişlerdir,
Yürekten hisli sevmişlerdir, Güvercin harmanı çocuklar…’’ Şiarı ile 1 Eylül 2019 Pazar günü yapacağımız ‘Barış Şöleni’ne’ tüm halkımızı davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Açıklamada, Koma Pel ve Yerel Müzik Gruplarının katılacağı Barış Şöleninin 1 Eylül Pazar Günü 15.00-18.00 saatleri arasında Ulu Camii karşısındaki Kent Parkında düzenleneceği bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.