Hakkari Katı Atık Birliğ'inde TİS imzalandı

Hakkari Katı Atık Birliğ'inde TİS imzalandı

Hakkari Katı Atık Birliği ile HAK'İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında 2021 toplu iş sözleşmesi yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Katı Atık Yönetim Birliği ile HAK'İŞ'e bağlı Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçiler Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı ve 2021 toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi Hakkari Katı Atık Birliği ve Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ile HAK'İş Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanı M. Zeki Özen ile arasında imzalanırken, üyelerin ücretlerinde %20 zam yapıldı.

Sözleşmenin taraflar için hayırlı olmasını dileyen Birlik Başkanı Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar Çukurca “İşçilerimiz gece gündüz demeden ilçemiz için çalışıp çabalıyor. Bu emeğin bir karşılığı olarak bugün imkânlar dâhilinde güzel bir sözleşme imzaladık” dedi.

HAKİŞ Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanı M. Zeki Özen ise, “İşçilerimizin en iyi yaşam standardına gelmeleri için yorulmadan ve bıkmadan çalışıyoruz.  Çünkü üyelerimiz bunu fazlasıyla hak ediyorlar. İşçilerimizin maddi ve manevi huzuru bizler için her zaman ön planda olmuştur. Bugün sözleşmemizi bu çerçevede değerlendirdik ve imzaladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

2-20210127182124.jpg1-20210127182124.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum