Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı Karadeniz Ereğli Belediye Spor'u 3-0 yendi

Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı Karadeniz Ereğli Belediye Spor'u 3-0 yendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı, Karadeniz Ereğli Belediye Spor'u 3-0 mağlup etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 1. Ligi'ninin 13. haftasında, Karadeniz Ereğli Belediye Spor'u kendi sahasında ağırlayan Hakkari Kadın Gücü Futbol Takımı maçı 3-0 net bir skorla kazandı.

Merzan Futbol Sahasından oynanan ve oldukça çekişmeli geçen maçı, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Gençlik ve Spor Müdürü Emin Yıldırım, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Hamdi Ünal Akmeşe ve Özel Harekât Şube Müdürü Şaban Bayar ile çok sayıda taraftar izledi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği karşılaşmada Hakkari Kadın Gücü, konuk ekibi ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

11-098.jpg12-080.jpg13-058.jpg

10-129.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.