Hakkari Jandarmadan büyük operasyon!

Hakkari Jandarmadan büyük operasyon!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Çamdalı Deresi içerisinde 8 ayrı noktada toprağa gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde üretimi, kurutulması ve hazırlanmasında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri  “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Yüksekova İlçesi Çamdalı Deresi içerisinde 8 ayrı noktaya operasyon düzenledi.

Operasyonda toprağa gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde üretimi, kurutulması ve hazırlanmasında kullanılan, 4 bin 500 litre asetik anhidrit maddesi ( 2 ton eroinin ham maddesi), 232 kilo  541 gram eroin, 3 adet pres makinası,  4 adet el telsizi,  3 adet kaynatma kazanı,  15 adet kurutma ocağı,  350 kilogram soda, 3 bin paket sigara 100 kilogram toz esrar, 1 kilo 995 gram Metamfetamin maddesi, 10 adet mala ve 12 adet tepsi geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.