Hakkari İŞKUR ve SGK'dan istihdam seferberliği ziyaretleri

Hakkari İŞKUR ve SGK'dan istihdam seferberliği ziyaretleri

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve Hakkari Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nail Van Yüksekova'da 2019 yılı teşviklerini anlattılar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve Hakkari Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nail Van 2019 yılı teşviklerini anlatmak için Yüksekova ilçesinde temaslarda bulundular. 

Yüksekova  Kaymakamı Ramazan Kendüzler'i makamında ziyaret eden Kızılkaya ve Ven, ardından Yüksekova Genç Girişimciler derneğini  ilçedeki bazı Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler ile bir araya geldiler. 

İŞKUR İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ile İş ve Meslek Danışmanı Mehmet Hasan Balin istihdamın korunmasını sağlayan, Kısa Çalışma Ödeneği, istihdamın artırılması için hayata geçirilen istihdam teşvikleri ve nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine yönelik uygulanan Aktif İş gücü programı ve destekler  hakkında bilgi verdiler.

Hakkari  Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nail Van ise asgari ücret desteği, İlave İstihdam Teşviki, 5 Puanlık ve 6 puanlık indirim Teşvikleri  hakkında bilgilendirme yaptılar.

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve Hakkari Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nail Van ilerleyen dönemde de bu bilgilendirme faaliyetlerinin devam edecekleri bilgisini paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.