Hakkari İŞ-KUR personeline takdirname verildi

Hakkari İŞ-KUR personeline takdirname verildi

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, başarılı çalışmalarından dolayı Çalışma ve İş Kurumu Hakkari İl Müdürü Ahmet Kızılkaya ve personelini takdirname ile ödüllendirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'de de olumsuz etkileyen Covid 19 salgını nedeniyle özellikle mevcut istihdamı korumak için çok ciddi devlet destekleri devreye alındı. Türkiyede başlatılan bir çok destek programı ile hem iş veren hem de çalışanlar maddi yönden destekleniyor.

Gerçekleştirilen desteklerden biri olan kısa çalışma ödeneği dolayısıyla özverili çalışmalarından dolayı İŞKUR Hakkari İl Müdürlüğü personeli, takdir belgesi ile ödüllendirildi.

İŞKUR Hakkari İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, Tüm dünyanın Korona virüs nedeniyle zor günler yaşadığını ifade etti.

Kızılkaya "Pandemi döneminde işverenlerimizin kısa çalışma ödeneği işlemlerini gerçekleştirmek için mesai mefhumu gözetmeden ortaya koydukları özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

Pandemi nedeni ile ziyaret edemedikleri işverenleriyle ve yüz yüze görüşemedikleri iş arayanlarla online kanallar aracılığı ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Kızılkaya, “Pandemiden dolayı bir çok işyeri/kurum faaliyetlerini azaltırken, İŞKUR olarak İşbaşı Eğitim Programları, Meslek Edindirme Kursları, İstihdam Hizmetleri, İşsizlik Sigortası, Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Ücret Desteği Ödemeleri ile işverenlerin, iş arayanların, kursiyerlerin yanında olduklarını söyledi. 

dsc_4838.jpgdsc_4835.jpgdsc_4834.jpgdsc_4837.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.