Hakkari İŞ-KUR personel alımı yapacak

Hakkari İŞ-KUR personel alımı yapacak

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü TYP üzerinden 5 personel alacak. Başvurular İŞ-KUR sitesinden yapılıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İŞ-KUR tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''İl Müdürlüğümüz ile Hakkari Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde 5 kişiye yönelik olarak düzenlenecek olan Toplum Yararına Programı (TYP) için katılımcı başvuruları 18.09.2020-22.09.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir.       

                         Katılım Şartları

  1. Kuruma kayıtlı işsiz olmak
  2. 18 yaşını tamamlamış olmak
  3. Emekli ve malul aylığı almamak
  4. Öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç);
  5. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir
  6. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin bir buçuk katını aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP’ye katılamaz
  7. TYP ilanında belirtilen şartları taşımayan ya da TYP’nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılır. Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisaki yahut bunlarla irtibatı olan kişiler TYP’ye katılamaz. Güvenlik sorgusu sonucu olumsuz çıkanlar programa başlamış olsalar dahi çıkarılırlar.
  8. Bu programda 1. Liste ve 2.Liste ayrımı (öncelikli grup sınıflandırması) bulunmamaktadır.
  9. Son 1 ay içerisinde herhangi bir yerde SGKlı olarak çalışmamış olmak.

                   Katılımcılar yukarda belirtilen tüm şartları taşıma zorunludur. Başvurusu süresi sona erdikten sonra yeni katılımcı başvurusu alınmayacaktır. Başvurular Alo 170,  www.iskur.gov.tr sitemiz ve e devlet üzerinden yapılabilecektir. Başvurular İl Müdürlüğümüz ve Hizmet Noktalarımızda KESİNLİKLE yapılmayacaktır.  Program Kasım 2020 tarihinde başlayacak 30 Nisan 2021 tarihinde sona erecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BAŞVURU BAŞLAMA TARİHİ: 18.09.2020

BAŞVURU BİTİŞ TARİHİ: 22.09.2020    

ii-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.