Hakkari İl Pandemi kurulu toplantısı yapıldı

Hakkari İl Pandemi kurulu toplantısı yapıldı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında İl Pandemi Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Toplantıda, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde yapılan çalışmalar ve bu çalışmaların sonuçları  değerlendirilirken, salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızının kontrol altında tutma ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Tüm STK kamu kurum ve kuruluşları denetimlere katılacak. 

Salgınla mücadelede elde edilen başarının kimseyi rehavete düşürmemesi gerektiğine dikkat çeken sayın Vali Akbıyık, alınan tedbirlere ve kısıtlamalara kararlılıkla devam edileceğini, denetim sayılarının artırılacağını söyledi

İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara Covid-19 salgınına karşı Hakkari'de yürütülen çalışmalar ve salgın ile ilgili güncel istatistik verilere ilişkin sunum yaptı. 

3-20210303175756.jpg

1-20210303175345.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.