Hakkari İl Özel İdaresine sözleşmeli personel alınacak

Hakkari İl Özel İdaresine sözleşmeli personel alınacak

Hakkari İl Özel İdaresi KPSS puanıyla aralarında mühendis, şehir planlayıcıları ve inşaat teknikerlerinin bulunduğu 11 sözleşmeli personel alacak

ZEKİ DARA / HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Özel İdaresi'nin internet sayfasında yer alan duyuruya göre; teknik hizmetler sınıfında çalıştırılmak üzere 11 sözleşmeli personel alınacak.

Duyuruda, işe alınacakların; 2 İnşaat Mühendisi, 2 Harita Mühendisi, 2 Makine Mühendisi, 1 Elektrik- Elektronik Mühendisi, 1 Maden Mühendisi, 1 Şehir Planlayıcısı, 1 Ziraat Mühendisi (Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü)  1 de İnşaat Teknikeri Önlisans 2 Yıllık Yüksekokul Mezunu olacağı belirtildi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre yapılacak alımlar için 6 – 10 Şubat tarihleri arasında Hakkari İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne başvura başvuru yapılabilir.

Başvuru için gerekli evraklar: Diploma Fotokopisi, Yerleşim Yeri Beyanı, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, 2 Adet vesikalık fotoğraf, 2014 veya 2016 KPSS Sonuç Belgesi. 

İş Talep Formu Ek-1 başvuru yerinden veya www.hakkariozelidare.gov.tr internet adresinden temin edilebilir. Posta ile yapılacak olan başvurular kabul edilmiyor.

Başvurular değerlendirildikten sonra sınava girecek olanların listesi 13 Şubat tarihinde açıklanacak,

İşe alınacak olanlar 15 Şubat Çarşamba günü Hakkari İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak sözlü mülakat ile belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.