Hakkari İl özel İdaresinden 66 kursiyere sertifika

Hakkari İl özel İdaresinden 66 kursiyere sertifika

Hakkari İl Özel İdaresi Sosyal Destek Programı (SODES) ile çerçevesinde, ‘İşsizlere İş Makineleri Kullanımı Ehliyet Projesi’ne başvuru yapıp mezun olan 66 kursiyere sertifika verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2017 yılında Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) ile kapsamında hazırlanan ve uygulanan “İşsizlere İş Makineleri Kullanım Ehliyeti Projesi’ mezunları için İl Özel İdaresi Toplantı salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Törene; Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili  Mehmet Tunç, Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, Destekleme Hizmetleri Şube Müdürü Fazıl Çallı, Bilgi İşlem Müdürü Hamdullah Temel ve Proje Koordinatörü Ercan Erip ile kursiyerler katıldı. 

2017 yılında kabul edilen ve 2018 yılının Ocak ayında uygulamaya geçirilen proje kapsamında; 14 kursiyer loder eğitimi, 13 kursiyer ekskavatör eğitimi, 13 kursiyer greyder eğitimi, 10 kursiyer Beko Loder (Hidromek) eğitimi, 9 kursiyer vinç eğitimi 7 kursiyer ise silindir eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayarak sertifika aldı. 

Teori ve uygulama eğitiminin verildiği kurslarda başarı gösteren 66 kursiyer sertifika törenini ardından İl Özel İdaresi yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

1-671.jpg2-623.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum