Hakkari İl Özel İdaresi maden sektörüne giriyor

Hakkari İl Özel İdaresi maden sektörüne giriyor

​​​​​​​Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, kent merkezine bağlı Işık ve Aksu köyleri arasındaki maden sahasında incelemelerde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine geldiği günden beri Hakkari ve ilçelerinde farklı yatırımların önünü açan ve imza attığı projeleri çokça konuşulan Vali Yardımcısı Mustafa Duruk şimdi de kentin maden potansiyelinin daha iyi noktaya geçirilmesi için harekete geçti.

Genel Sekreter Duruk, İl Özel İdaresi teknik ekibi ile beraber kent merkezine bağlı Işık ve Aksu Köyleri arasındaki bölgede vatandaşlar ile görüştü ve maden sahasında incelemelerde bulundu.

Bölge köylerinin yol durumunu da inceleyen Genel Sekreter Duruk, maden sahasında numune aldı ve yeteri derecede tenör olması durumunda özel idarenin bu sahayı işleteceğini belirtti.

1-20200628122039.jpg2-20200628122040.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum