Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kumbasar görevine başladı

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kumbasar görevine başladı

Kaymakamlar Kararnamesi ile Hakkari Vali Yardımcılığına atanan Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Temmuz 2020 tarihli Kaymakam atama kararnamesi ile Erzurum'mun Çat ilçesi Kaymakamlığından Hakkari Vali Yardımcılığına atanan Tevfık Kumbasar, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi. 

Kente gelen Kumbasar, İl Özel idaresindeki görevine başladı.   

TEVFİK KUMBASAR KİMDİR?

1983 Rize doğumlu olup ortaöğrenimini Rize'de, Üniversite öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır. 2014 yılında Rize Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Kaymakam Kumbasar, Rize Valiliğinde İl Merkez stajını, Rize Ardeşen ve Artvin Hopa ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara'da Mülkiye Müfettişliği Refiklik stajını, Denizli Bozkurt ilçesinde vekalet stajını tamamlamıştır. İngiltere Liverpool Üniversitesinde 4 ay süreli dil eğitimi aldıktan sonra Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Denizli İli Babadağ İlçesine atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Kumbsar, İngilizce bilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum