Hakkari İl İdare Kurulu koronavirüs gündemi ile toplandı

Hakkari İl İdare Kurulu koronavirüs gündemi ile toplandı

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında İl İdare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantısı Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Vali İdris Akbıyık, Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi ile mücadelede alınan yeni tedbirler kapsamında, toplu taşımada şehirlerarası seyahatlerin Valilik iznine bağlandığını söyledi.

Hakkari'de koronavirüs ile mücadelede şimdiye kadar alınan tedbirlerin titizlikle yerine getirildiğini ifade eden Vali Akbıyık, toplu taşımada şehirlerarası seyahatler için izinlerin oluşturulan kurul aracılığıyla verileceğini söyledi.

Hakkari'de alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında izne bağlanan şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs seferlerine ilişkin hususların ele alındığı toplantıda İl İdare Kurulu’nca şehirlerarası seyahatlerde izlenecek yol ile ilgili kararlar alındı.

Zorunlu hallerde toplu taşıma araçlarında şehirlerarası seyahat edecek vatandaşların İl Merkezindeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün arka tarafından bulunan alanda yer alacak olan Seyahat İzin Kurulu’ndan izin alarak seyahatlerini yapabilecekler.

Toplantıya, Vali Yardımcıları İdris Koç, Aziz Gölbaşı, Mustafa Duruk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara katıldı.

1-20200328190010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.