Hakkari il Emniyet müdürü görevine başladı

Hakkari il Emniyet müdürü görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Polis Başmüfettişi Atanur Aydın görevine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Muğla Emniyet Müdürlüğüne atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu, görevini Polis Başmüfettişi Atanur Aydın'a devretti. 

Yeni atanan Aydın'ın önemli hizmetler yapacağından şüphesinin olmadığını belirten Dilberoğlu, yeni Emniyet müdürü Atanur Aydına Başarılar diledi.

Dilberoğlu, "Allah Hakkari'ye hayırlı, uğurlu etsin. Hakkari halkının Atanur müdür sayesinde beni özlemeyeceğini düşünüyorum. Bayrağı çok daha yukarılara taşıyacağını biliyorum." şeklinde konuştu. 

Aydın da görevi için kente geldiğini belirterek, "Allah hiçbir arkadaşımızın ayağına taş değdirmesin. Bir meslek büyüğümüzden, bir ağabeyimizden görevi devraldık. İnşallah ağabeyimiz gibi biz de gururumuzla, şerefimizle, namusumuzla bu görevi tamamlar, aynı yoldan biz de yürümeye devam edeceğiz. Allah hepimizi korusun." dedi. 

Dilberoğlu ve Aydın'ın birbirlerine iyi dileklerde bulunmasının ardından kurban kesimi yapıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlene devir teslim törenine İlçe Emniyet müdürleri ile şube müdürleri katıldı.

1-20190925174815.jpg2-20190925174815.jpg3-20190925174816.jpg4-755.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.