Hakkari HDP’den yerel seçim açıklaması

Hakkari HDP’den yerel seçim açıklaması

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylık başvurularının başladığını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP Hakkari İl eş Başkanı Sinan Kaya 31 Mart'ta yapılacak yerel yönetim seçimleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

HDP il binasında açıklama yapan Eş Başkanı Sinan Kaya, zorlu ve hassas bir süreçten geçtiklerini vurgulayarak, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve seferberlik ruhu ile hareket edeceklerini söyledi.

HDP olarak, 31 Mart yerel yönetim seçimleri için aday adaylık başvuru sürecinin başladığını kaydeden Kaya, "Kayyım politikalarının bu halkın iradesine darbe olduğunun cevabını halkımızın en iyi şekilde vereceğinden zerre kadar şüphemiz yok" dedi.

Aday adaylık başvurularının 20 Kasım - 5 Aralık tarihleri arasında il seçim komisyonu tarafından alınacağını belirten Kaya, "İl, ilçe ve belde belediye başkan aday adayları, belediye meclisi ve il genel meclisi aday adaylığı başvuruları il seçim komisyonu tarafından alıncaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum