Hakkari HDP’den büyük kongreye davet

Hakkari HDP’den büyük kongreye davet

Halkların Demokratik Partisi 11 Şubat’ta yapılacak olan 3. Olağan Büyük Kongresinin hazırlıklarına devam ederken, Hakkâri il örgütü de kongre için bildiri dağıtıp halkı davet etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uzun bir süredir kongre çalışmalarını yürüten Halkların Demokratik Partisi (HDP), 3. Olağan Büyük Kongresi’ni 11 Şubat 2018’de yapacak. Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongrenin hazırlıkları kapsamında Hakkari il örgütü de esnaf ve vatandaşa bildiri dağıtarak kongreye davet etti. 

HDP il binasında bir araya gelen ve aralarında Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ile HDP ve DBP il eş başkanları ve parti yöneticilerinin bulunduğu grup çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşları kongre ile ilgili bilgilendirdi.  

‘Demokratik hak ve özgürlüklere, büyük İnsanlık değerlerine sahip çıkmak için barış özgürlük ve eşitlik mücadelesini geliştirmek için güçleri fikirleri önerileri taleplere ortak hale getirmek için hayallerimizi ve umutlarımızı büyütmek için’ yazısının bulunduğu bildirileri dağıtan HDP’lier halkı kongreye davet ettiler. 

Bildirilerde 11 Şubat’ta Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak HDP 3. Büyük Kongresine Hakkari'de güç vermek için 10 Şubat 2018 tarihinde Hakkari'den Ankara'ya gidecek konvoy için gerekli hazırlıkların yapıldığı bilgisine yer verilerek, kongreye katılmak isteyenlerin 9 Şubat tarihine kadar hazırlık komisyonuna başvurmaları istendi. 

Kongreye katılmak isteyenlerin yol masrafının genel merkez tarafından karşılanacağı kaydedilen bildiride tüm Hakkarililerin davetli olduğu belirtildi.

1-319.jpg3-226.jpg2-294.jpg4-194.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.