Hakkari HDP'den adayları karşılama çağrısı

Hakkari HDP'den adayları karşılama çağrısı

Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Başkanlığından yarın kente gelecek olan Milletvekili adaylarını karşılama ve seçim bürosu açılışına katılım çağrısı yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Siyasi Partilerin 24 Haziran seçimleri ile ilgili hazırlıkları devam ederken HDP Hakkari İl Örgütü partinin listesinden Hakkari Milletvekili adayları olan Doktor Sait Dede ile Mühendis Özgür Zeydanoğlu’nu karşılama ve seçim bürosunun açılışına katılım çağrısı yaptı. 

HDP’den yapılan yazılı açıklamada 24 Mayıs (Yarın) milletvekili adaylarının Hakkari'e geleceği ve seçim bürosunun açılacağı belirtildi.

 Açıklamada, “Hep beraber kazanacağız” şiarı ile zor sürecin zoruna talip olan 36 değerli aday adayımız arasında partimizin Milletvekili adayları olarak belirlenen Leyla Güven, (Cezaevinde), Sait Dede ve Özgür Zeydanoğlu’nu 24 Mayıs günü görkemli karşılamak ve Seçim büromuzun açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz” denildi. 

KARŞILAMA VE BÜRO AÇILIŞ PROGRAMI

SAAT: 13.00 Yüksekova’dan kitlesel çıkış

SAAT: 14.00 Çiftlik Meydanın da karşılama

SAAT: 15.30 Hakkâri’de Seçim bürosunun açılışı ve Milletvekillerinin konuşmaları(Seçim Bürosu DBP il Binası )

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum