Hakkari HDP ve DBP'den halk toplantısı

Hakkari HDP ve DBP'den halk toplantısı

HDP ve DBP Hakkari İl Örgütleri 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim hazırlıkları kapsamında esnaflar ve kanaat önderlerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Siyasi partiler 31 Mart yerel yönetim seçimlerinin hazırlıklarını sürdürürken, HDP ve DBP Hakkari il örgütleri de seçim hazırlıkları kapsamında esnaf, kanaat önderleri ve vatandaşların katılımı ile bir toplantı düzenledi. 

HDP Hakkari il binasında düzenlenen toplantıya HDP Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede, DBP İl Eş Başkanı İsmet Faruk, HDP İl Eş Başkanı Zeynep Kaya ile kentin kanaat önderleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. 

DBP İl eşbaşkanı İsmet Faruk’un katılımcılara teşekkür etmesiyle başlayan halk danışma toplantısında yerel yönetim seçimleri için vatandaşlardan görüş ve öneri alındı. 

Toplantıda,  söz alan HDP Hakkari milletvekili Dr. Sait Dede ise 31 mart yerel seçim hazırlıklarının devam ettiğini belirterek bu vesile ile düzenledikleri toplantıya katılan herkese teşekkür etti. 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

2-794.jpg1-871.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.